Bålhuse til private og erhverv

Hos Stråsø Savværk kan du få et bålhus designet efter specifikke ønsker leveret til en god pris

Bålhuse har en lang række funktioner, og både private, skoler, fritidshjem, spejderklubber, efterskoler m.m. kan få glæde af ét. Det overdækkede hus giver mulighed for at nyde udendørslivet selv på de dage, hvor vinden raser, eller regnen siler ned. Det er oplagt at bruge bålhuset som bålsted og til at lave mad over bål, men derudover egner det sig også godt til udendørsundervisning, madpakkespisning, jagthytte, som platform til at øve sig på spejderaktiviteter som at binde knob og meget andet.

Stråsø Savværk tilbyder køb af bålhuse i netop det design og de mål, som du ønsker. Vi laver både store og små bålhuse, alt efter hvilke funktioner det skal indeholde. Vælger du at købe dit bålhus hos Stråsø Savværk, får du den samme gode kvalitet og gedigne håndværk, som er kendetegnene for alle vores produkter. Vi glæder os til at levere dit bålhus, som skal danne rammen om fællesskab og mange gode oplevelser.

Se vores priser her

 

Vær med i processen, når bålhuset skal designes

Hos Stråsø Savværk har vi ingen bålhuse i standardmål eller standarddesigns. Alle bålhuse laves på bestilling, og hvordan det skal se ud, bestemmes i samråd med dig.

Det kan være, at du allerede har en idé til, hvordan det skal se ud. Men det kan også være, at du endnu ikke ved, hvilket design der vil passe ind i de omgivelser, hvor bålhuset skal være. I så fald kan vi hjælpe dig med at visualisere bålhuset gennem billeder og tegninger, så designet matcher dine behov og ønsker. Vi fastlægger, hvordan det skal se ud enten ved et fysisk møde eller over mail eller telefon.

Du kan gøre dit nye bålhus unikt via følgende elementer:

 • Mål
 • Træsort
 • Firkantet, sekskantet eller ottekantet
 • Med eller uden naturkanter på brædderne
 • Åben hele vejen rundt eller afskærmning
 • Tagtype
 • Design af ventilation på toppen af taget
 • Indbygget shelter
 • Med eller uden bænke
 • Detaljer ved stolperne
 • Plastvinduer
 • Efterbehandling

Når rammerne for bålhuset er på plads, arbejder vi derefter på at gøre dine ønsker til virkelighed. Vi sørger for at bestille materialer og skære brædderne til fra vores savværk i Ulfborg. Da det kan være en krævende opgave at bygge et bålhus, hjælper vi også gerne med dette. Det har vi stor erfaring med, så du får et stabilt hus, der passer godt ind i omgivelserne. På den måde er du også sikker på at undgå fejl og spild af materialer.

BålhusBålhus indvendigt

God pris og høj kvalitet – køb dit bålhus hos Stråsø Savværk

Stråsø Savværk har eksisteret siden 2014, og kvalitet og gedigent håndværk har været nogle af vores vigtigste værdier lige siden. Vores produkter laves udelukkende af træ, der har fået tid til at vokse og udvikle sig, så holdbarheden er i top. Vores håndværksmæssige snilde betyder, at du får et bålhus, hvor målene passer perfekt sammen, og hvor der er kræset om detaljerne.

Hvad angår priser på bålhuse, er det svært at give et svar på forhånd, før vi kender opgavens omfang. Da hvert bålhus er unikt, varierer prisen også fra bålhus til bålhus. Der vil naturligvis være stor forskel på et lille 20 m2 hus uden ekstra tilpasninger modsat et bålhus, der skal kunne rumme mange mennesker, have integrerede bænke, afskærmninger m.m.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter os for at få et prisoverslag på dit projekt.

Bålhus

Priseksempel: Bålhuset for Råsted Jagtforening måler 49 m2 og er bygget af Douglas-træ og Kalmar-tag. Materialeprisen for huset er 65.000 kr. Montering er ikke inkluderet i denne pris. Derudover er bålhuset placeret på punktfundamenter for at undgå, at stolperne rådner på grund af den fugtige jord.