Shelter

Shelter fra Stråsø Savværk som leveret og opsat eller som 'saml selv'.

Både til private og erhverv

Modeller og prislejer er der flere af hos Stråsø Savværk. Priser afhænger naturligvis af størrelsen, men også, hvordan netop dine hænder er skruet sammen. Vi sælger både saml-selv-sæt, men vi samler også gerne shelteren for jer.

Interessen for overnatning i naturen har været stødt stigende de seneste par år – og særligt sheltere er populære, fordi de skærmer for vind og vejr, samtidig med at man stadig oplever den unikke følelse, der opstår af at sove udenfor. Derudover slipper man for besværet med at sætte telt op, når man ønsker at overnatte i naturen. Derfor er det let at forstå, hvorfor mange er interesserede i køb af sheltere.

Sheltere henvender sig til dig, der elsker at være udenfor og holder af at sove ude i den friske luft. De er også et hit blandt børnefamilier, hvor et shelter i baghaven opfordrer til at bruge haven mere og at være sammen udenfor. Udover at et shelter naturligvis kan bruges til overnatning, kan det også anvendes i mange andre sammenhænge – eksempelvis til utallige lege for børnene, som en del af en bålplads, til hyggelige aftener udenfor eller til at læse og se serier.

Køb af shelter kan også være relevante for efterskoler, højskoler, kolonier og offentlige organisationer, som ønsker at skabe et attraktivt udendørsrum. For efterskoler, højskoler og kolonier kan shelteret bruges som grundlaget for friluftslivstimerne, hvor der kan laves mad over bål, snittes spyd og figurer, bindes knob og sættes gang i mange andre aktiviteter. For offentlige organisationer, som ønsker at skabe overnatningsmuligheder for vandrere, cyklister og ryttere i naturskønne omgivelser, er sheltere helt oplagt til formålet.

Læs om vores udvalg af træsorter

Kontakt os gerne, og hør om dine muligheder 🙂

Stor basis Shelter

Vores store basis shelter minder om det lille shelter i formen, men det er 1,4 meter bredere indvendigt og har en bred åbning fortil. Det betyder, at der er plads til op til 6 personer – her gælder det også, at hvis shelteret er fyldt op, ligger man relativt tæt. Shelteret optager på den måde også mere plads i terrænet end det lille basis shelter, og det henvender sig primært til efterskoler, højskoler, kolonier og offentlige organisationer, hvor der er behov for flere overnattende. Ligesom det lille shelter er dette shelter beklædt med træ, og det er udført med stor omhyggelighed.

Kapacitet: Beregnet til 6 personer
Indvendige mål: 2,2 m x 3,6 m
Pris: Se priser
Kontakt os for køb af shelter

model 2022 shelter

Lille basis shelter

Vores lille basis shelter egner sig godt til den lille have eller områder, hvor pladsen er trang. Den har dog stadig en god rummelighed, og alt efter om man ønsker god plads omkring sig eller kan leve med at ligge tæt, egner shelteret sig til 3 eller 4 personer. Shelteret består af træ fra inderst til yderst, som særligt kommer til sin ret på siderne af shelteret, hvor træets detaljer får lov at træde frem. Man kan sidde på kanten af shelteret og stadig være i læ, da udhænget er bredt. Her kan man også stille eventuelle rygsække og øvrig oppakning.

Kapacitet: 3-4 personer
Indvendige mål: 2,2 m x 2,2 m
Pris: Se priser
Kontakt os for køb af shelter

model 2022 shelter

Vores 2021 shelter egner sig godt til den lille have eller områder, hvor pladsen er trang. Den har dog stadig en god rummelighed, og alt efter om man ønsker god plads omkring sig eller kan leve med at ligge tæt, egner shelteret sig til 4 eller 5 personer. Shelteret består af træ fra inderst til yderst, som særligt kommer til sin ret på siderne af shelteret, hvor træets detaljer får lov at træde frem. Man kan sidde på kanten af shelteret og stadig være i læ, da udhænget er bredt. Her kan man også stille eventuelle rygsække og øvrig oppakning.

Kapacitet: 4-5 personer
Indvendige mål: 2,4 m x 2,5 m
Pris: Se priser
Kontakt os for køb af shelter

Design shelter selv – et shelter, der matcher dine ønsker

Vores mest populære shelter er ’design shelter’, hvor du selv kan vælge alt fra størrelse til træsort, form, detaljer og funktioner. Vi kan føre dine shelterdrømme ud i livet, uanset om du ønsker tagshingels på taget, et mere aflukket forparti, et shelter integreret i terrassen, en bestemt udskæring af træet eller nogle helt specifikke mål. Du kan enten selv vælge at tegne en skitse af shelteret, angive målene på det og sende materialet til os, eller du kan få vores hjælp til designet af shelteret, hvis du er i tvivl om, hvordan det skal se ud. Herefter tager vi os af udskæringen af træet og sørger for, at alle mål og detaljer er præcise.

Kapacitet: Varierende
Indvendige mål: Varierende
Pris: Varierende
Kontakt os for pris på shelter eller køb af shelter

Model 7.1.
Denne model er Skov-og Naturstyrelsens arkitekttegnet-model

shelter

Kapacitet: 3-4 personer
Indvendige mål: 2,5 m x 3,6m
Pris: Se priser
Kontakt os for køb af shelter

Tilkøb til dit shelter

Vi hjælper dig gerne med at personliggøre dit shelter, så det bliver, som du ønsker. Derfor tilbyder vi forskellige tilkøb til dit shelter. Mange vælger eksempelvis at tilkøbe bænke og bålsted, men hvis du har en god ide til at optimere shelteret på en anden måde, står vi gerne for at føre den ud i livet for dig.

Du kan bl.a. vælge imellem:

  • Flytbare eller fastmonterede bænke
  • Etablering af bålsted
  • Afskærmning fortil
  • Tagshingels
  • Skruer

Køb shelter til saml-selv – eller lad os stå for monteringen

Ved køb af shelter har du to valgmuligheder: Du kan enten selv stå for at samle og opsætte shelteret, eller du kan lade os stå for arbejdet. Ved saml-selv valgmuligheden får du en udførlig samlevejledning, som du kan gå ud fra.

Det kan være tilfredsstillende selv at stå for at bygge shelteret, men hvis du ikke er tryg ved opgaven, tilbyder vi at sørge for monteringen. Det kan være en god løsning, hvis du har valgt et design shelter, hvor der kan være mange afvigelser fra standardshelterne, som gør opgaven sværere. Ved at vælge os til at stå for monteringen bliver shelteret effektivt og hurtigt opsat – naturligvis uden fejl og mangler. Vi arbejder med stor omhyggelighed lige fra træet udskæres, til shelteret står færdigt.

Kontakt os for køb af shelter – eller hør mere om kvaliteten, materialerne og pris på sheltere.