Træemballage fra Stråsø Savværk

Træemballage fra Stråsø Savværk

Vi laver træemballage på specialmål og i standartstørrelser

Er du på udkig efter en leverandør af træemballage? Hos Stråsø Savværk laver vi forskellige slags træemballage til erhvervsdrivende herunder paller, trækasser, kartoffelkasser og emballage på specialmål.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi laver træemballage, der passer til dine behov

Alle virksomheder er forskellige – det samme gør sig gældende for de behov, deres træemballage skal opfylde. Nogle virksomheder har behov for en stor mængde standardpaller, mens andre skal have kartoffelkasser på specialmål og helt tredje har brug for strøer til opklodsnings af deres varer. Uanset hvilke behov du og din virksomhed har, kan vi imødekomme dem hos Stråsø Savværk.

 

Har du brug for store mængder emballage i træ?

Stråsø Savværk er et lille savværk i Ulfborg, men vi kan sagtens varetage store ordrer. Har din virksomhed brug for en stor mængde træemballage, er du kommet til det rette sted.

Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke har en lagerbeholdning af hverken paller, trækasser eller andre former for standard træemballage. Derfor vil der være en leveringstid på din bestilling.

Giv os et kald, så finder vi ud af, hvornår vi kan have din ordre klar.

 

Færdig bygget træemballage fra Stråsøe savværk

 

 

Vi tager gerne imod små ordrer

Små ordrer er velkomne hos Stråsø Savværk. Vi har ikke en nedre grænse for, hvor mange stykker emballage, du mindst skal bestille. Når du bestiller træemballage hos os, kan du derfor bestille præcis den mængde, du har brug for.

Træemballage på specialmål

Det er langt fra alle virksomheder, der kan nøjes med træemballage på standardmål. Derfor laver vi også træemballage på specialmål. Har du en vare, skaber vi en emballage, der passer til – uanset hvor ukurante målene måtte være.

 

Vælg den rigtige type træemballage

Hvilken form for træemballage du skal vælge, afhænger af de varer, du vil opbevare eller transportere. Er du i tvivl om, hvilken type træemballage du skal bruge til dine varer? Hos Stråsø Savværk kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige emballageløsning

 

Træemballage på specialmål

 

Træemballage lavet på dansk træ

Hos Stråsø Savværk er vi glade for at kunne sige, at vi bruger 100 % dansk træ. Det gør vi, fordi vi gerne vil støtte Danmarks egne virksomheder. At bruge dansk træ betyder også, at vores råmaterialer ikke skal fragtes langt, før de når vores savværk i Ulfborg.

Vores træemballage laver vi som udgangspunkt på grantræ. Grantræ er en holdbar og smidig træsort, der samtidig er relativt billig. Hvis du ønsker det, laver vi også træemballage i både Douglasgran og lærketræ.

Hvad bruger man træemballage til?

Træemballage bruges hovedsageligt af virksomheder, når de enten skal opbevare deres varer eller transportere dem indenrigs og til udlandet.

Træemballagen sørger for, at varerne er lette at opbevare og transportere. Samtidigt sikrer den også, at varerne ikke tager skade under opbevaring og transport, eller at varerne omvendt volder skade på transportmidler og -personale.

 

Skal vi lave træemballage til din virksomhed?

Skal vi lave træemballage til din virksomhed? Du kan give os et kald på 21 72 35 77 eller sende en mail på lars@straasoe.dk, så tager vi en snak om det.

Vi glæder os til at samarbejde med dig

 

Træemballage under opbygning