Træflis til fyring

Træflis til fyring

Hos Stråsø Savværk tilbyder vi garanteret tør træflis, som du kan bruge til fyring

Hvis du mangler et billigt, effektivt og miljøvenligt fyringsmateriale, er tørt flis værd at overveje. Det er effektivt til at varme dit hus op med, og det er samtidig billigere i drift end træpiller. For at du kan bruge tørt flis til fyring, kræver det dog, at du har et stokerfyr. Stokerfyre adskiller sig fra pillefyre ved, at de kan brænde andre typer materialer end blot træpiller – selvfølgelig træflis, men også korn, træbriketter, træspåner m.m.

Træflis kan derudover betegnes som biobrændsel, hvilket vil sige, at det er et brændstof, der stammer fra biologiske materialer. Modsat kul og olie er træ en fornybar ressource, som tilmed optager CO2 i dens levetid. Derfor er træflis et miljøvenligt brændsel, så du kan varme dit hus op med god samvittighed.

 

Det praktiske omkring Stråsø Savværks træflis til fyring

Hos Stråsø Savværk kan vi garantere, at den flis, du køber, er tørt og klar til fyring. Vi hugger og tørrer flisen på vores eget værksted, og på den måde sikrer vi, at flisen er ensartet og 100% tør. Flisen er naturligvis også fri for sten og jord, som kan skabe problemer og sætte sig fast i fyret. Det problem bliver du ikke udsat for med vores træflis til fyring. Du kan med andre ord roligt bestille din flis hos Stråsø Savværk.

Se vores priser her..

Ligesom med flis til haven kan vi være leveringsdygtige af træflis til fyring med kort varighed. Kontakt os for at høre mere.

Flisning hos Stråsø Savværk